salut. e un tort simplu,ornatul e mai complicat,trebuie rabdare. se coace un blat de pandispan,se taie in doua si se insiropeaza cu zeama din compotul de ananas+ 1 lingura de zahar(siropul e putin acrisor). se prepara crema din 700g smantana dulce,batuta bine la mixer,cu 2 pliculete de intaritor frisca(pt siguranta),zahar dupa gust si cuburile de ananas puse la scurs,amestecate cu lingura(se mai poate adauga si piersica sau nectarina,dar cand este sezonul lor). se pune crema pe primul blat,mai multa pe centru,asezam foaia urmatoare,o apasam putin pe centru sa se duca crema pe parti,insiropam si...se poate orna cu orice. tortul e facut de sarbatorile de PASTI de asta am ales iepurasul...si gata.sper ca am fost de folos
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.