e o reteta noua.se poate face orice blat se doreste,dar eu am facut pandispan ca e mai simplu si rapid. se toarna compozitia intr-o tava si se pune pe deasupra biscuti sfaramati cu alune nesarate si se da la cuptor. se prepara crema din 2 cani de zahar pus la topit+2 linguri miere de albine+3 linguri lapte.separat se amesteca 500ml lapte cu 5 linguri bune de faina.cand siropul fierbe se adauga laptele si se amesteca pana obtinem o crema(daca mai este nevoie se mai adauga lapte cu o ling de faina). se ia de pe aragaz si se adauga 100g unt sau margarina la pachet. se pune crema fierbinte peste blat. (dar...se scoate blatul copt din tava,se indeparteaza hartia,se pune folie de plastic in tava,se aseaza blatul si turnam crema.se da la rece,se taie cuburi,se orneaza cu ce se doreste si cand e rece se da la frigider.) eu las prajitura in tava,o acopar tot cu folie pt ca sta mai bine. pofta buna.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
sau iti iau un set cum i am luat lu robe de bucatar sef
arata bine si desigur este delicios!