salut. la un tort normal,adica:1 cutie mascarpone,4 oua si 50 ml lichior crema,mai adaug si un plic de gelatina. las gelatina la inmuiat si o topesc pe baimarin odata cu galbenusul frecat cu zahar. o adaug la albus impreuna cu mascarpone. dar...eu tortul il fac intr-o forma de prajituri acoperita cu folie de nailon,il las peste noapte,iar a doua zi il rastorn pe platou si-l ornez. daca adaugi si putina gelatina la crema esti sigura caci crema nu curge si poti sa inmoi piscoturile mai tare in cafea sau capucino.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.